• Demoteam

  Het demoteam is een geselecteerde groep met fanatieke dansers. De gekozen dansers trainen minimaal 2 uur per week, 1 reguliere les en 1 demoteam les. In de demoteam les wordt hard gewerkt aan uitstraling, techniek, strak dansen en samenwerking. Het demoteam treed  op tijdens evenementen en heeft afgelopen seizoen een professionele videoclip opgenomen!  

 • Ben jij fanatiek en wil jij meer dansen! Doe auditie!

  De audities voor het Demoteam vinden plaats op maandag 27 september 2021
  Locatie: Sporthal Houtrust
  17:00u - 18:00u Auditie voor 8 t/m 11 jaar
  18:00u - 19:00u Auditie voor 12 jaar er ouder

  Voor wie is het demoteam?
  Voor fanatiekelingen die meer willen dansen en serieuzer willen trainen!

  Wat houdt de auditie in?
  Je hoeft niets voor te bereiden voor de auditie. De auditie is een les waarin je toewerkt naar een korte choreografie die je uiteindelijk in groepjes presenteert. Tijdens de hele auditie kijken Danielle en Sanne naar danskwaliteit, uitstraling, ritmegevoel, inzet en potentie.

  Ouderbetrokkenheid is belangrijk!
  Ouders worden vooraf ingelicht over wat het demoteam inhoudt en wat wij van zowel de kids als de ouders verwachten. Sanne zal ouders schriftelijk hierover informeren.

  Voorwaarden:
  Je bent tussen de 8 en de 18 jaar. Regelmatige beschikbaarheid in het weekend. Je volgt al minimaal 1 les bij Dansbende of je bent van plan dit te gaan doen.
   
  Kosten:
  Dit is afhankelijk van de opkomst. De prijs ligt in ieder geval tussen de 52 en 58 euro per maand, dit is inclusief een reguliere Dansbende les. Voor deze prijs train je dus 2x in de week + optredens + Demo-outfit. De lesmaanden voor het demoteam lopen vanaf oktober t/m juni.

   

  Trainingsdag:
  Het demoteam traint op maandagen tussen 17:00u en 19:00u.

  Door het coronavirus zijn evenementen en wedstrijden ook in seizoen 21-22 nog onzeker. Wij doen er alles aan om de demoteams zo vaak mogelijk te laten optreden! Vorig seizoen hebben we een te gekke videoclip opgenomen. 

  Inschrijven: Stuur een mail naar sanne@dansbende.