• Info over de verschillende abonnementen

                         

  • Maand abonnement

  Wilt uw kind nu heel graag dansen, maar weet u niet voor hoe land. Kies dan voor het maand abonnement,  het maand abonnement is altijd opzegbaar (houd alleen rekening met een maand opzegtermijn).  Bij het maand abonnement betaald u eenmalig direct het maandbedrag via Mollie. Vervolgens worden de gegevens opgeslagen en worden de volgende maanden via de automatische incasso afgeschreven. U kunt er op rekenen dat tussen de 2een de 9evan de maand de contributie wordt afgeschreven. De maanden juli en augustus zijn contributie vrij. Er wordt deze maanden geen contributie afgeschreven.

   

  • Jaar abonnement

  Wilt uw kind sowieso een jaar lang dansen! Kies dan voor het jaar abonnement. Bij het jaar abonnement betaald u eenmalig het volledige jaarbedrag via Mollie. Een jaarabonnement afnemen kan het hele jaar door. U betaald dan vanaf de maand van inschrijving tot een jaar erna. Na september een jaarabonnement kiezen en vervolgens tot het einde van het seizoen betalen is niet mogelijk. Het is wel mogelijk om bijvoorbeeld van november 2019 t/m oktober 2020 een abonnement af te sluiten. 

   

  • Ooievaarspas

  Dekt de ooievaarspas van uw kind de kosten voor 100%? Dan hoeft u alleen het juiste ooievaarspasnummer in te vullen op het digitale inschrijfformulier. Wij doen de rest.

  Dekt de ooievaarspas van uw kind de kosten voor 50% (omdat hij/zij al een andere activiteit met de pas doet) dan kiest u voor het 50% abonnement. U betaald eenmalig direct het maandbedrag via Mollie. Vervolgens worden de gegevens opgeslagen en worden de volgende maanden via de automatische incasso afgeschreven. U kunt er op rekenen dat tussen de 2een de 9evan de maand de contributie wordt afgeschreven. De maanden juli en augustus zijn contributie vrij. Er wordt deze maanden geen contributie afgeschreven.