• Sanne Kursten

  Eigenaresse, Ouder/peuterdans, Kidsdance en Streetdance

  Mijn naam is Sanne Kursten, de trotse eigenaresse van Dansbende. Ik ben actief binnen de dansschool als Ouder/Peuter, Kidsdance, Streetdance en Taal & Rekendansdocent. Daarnaast organiseer en regel ik alles rondom Dansbende. De administratie, de shows, kinderfeestjes, extra activiteiten en ben ik het eerste aanspreekpunt voor vragen/opmerkingen/etc.

  Mijn belangrijkste missie binnen Dansbende is om iedereen met een goed gevoel naar huis te laten gaan. We stimuleren plezier en creativiteit en dit alles op een laagdrempelige en ongedwongen sfeer, want bij Dansbende vinden we dat iedereen kan dansen! 

  Kenmerken als dansstudio eigenaresse: kindgericht, betrokken, energiek en altijd op zoek naar de beste oplossing voor iedereen.

 • Ashley Eijkenloof

  Hiphop

  Mijn naam is Ashley Joyce. Op mijn 14e ben ik begonnen met dansen (breakdance en hiphop) En al snel had ik mijn passie in dans gevonden. In 2017 ben Afgestudeerd van een dansopleiding. Al snel kwam begon ik met lesgeven en op dit moment geef ik les bij verschillende dansscholen. De stijlen waar ik het meest les in geef zijn Hiphop en Modern.

  Op je gemak voelen en plezier maken zijn belangrijke pijlers in mijn lessen. Ook werken we aan basistechnieken muzikaliteit. Wees vooral niet bang om vragen te stellen want van vragen leer je! Iedereen is welkom dus kom gezellig een les meedoen! 

  Mijn kenmerken als dansdocent zijn: Ervaren, Energiek, Vrolijk, soms een beetje gek, motiverend en lief...hoop ik :) 

 • Evelyn Bakker

  Hiphop

  Mijn naam is Evelyn Bakker. Ik ben een paar jaar geleden afgestudeerd aan het ‘Albeda Dans College’ en geef al veel jaren danslessen op verschillende dansscholen. Ik geef vooral les in de stijlen Hiphop & Streetdance! In mijn lessen is muzikaliteit en plezier erg belangrijk. Ik ben er zwaar van overtuigd dat je sneller en meer leert als je plezier hebt in een les. Zo ook leer je belangrijke termen en basis technieken die je vaak in de Hiphop & Streetdance terug vindt. Met de nieuwste vette nummers maken we de les nog leuker! Hou je van veel energie geven, een stoere uitstraling hebben en coole sneakers? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

  Kenmerken docent: Energiek, ervaren, enthousiast, duidelijk en vind het stiekem heel leuk om met de kinderen mee te dansen.

 • Amy van Zon

  Kidsdance en Streetdance

  Mijn naam is Amy van der Zon en ben 22 jaar oud. Dit jaar heb ik mijn Mbo opleiding Dansdocent afgerond en ik kan niet wachten om mijn plezier en kennis van dansen over te brengen aan jullie. Ik heb zelf ook meerdere wedstrijden gedaan met demoteams, maar lesgeven is echt mijn passie.  Sinds kort geef ik bij dansbende; Kidsdance en Streetdance.  Daarnaast geef ik verschillende lessen op basisscholen. Met dans kan je zo veel leren en bereiken, maar plezier staat altijd voorop.
  Hou je van lachen, gek doen, lekker dansen en wil je ook wat leren? Kom dan gezellig een keertje met mijn les meedoen!  
   
 • Jaimy Goodett

  Hiphop

  Mijn naam is Jaimy en ik dans sinds mijn 4e. Ik ben begonnen met ballet en ben daarna andere stijlen gaan volgen. Streetdance, Hiphop, Jazz, Dancehall en modern.  Sinds mijn 17e geef ik ook dansles aan peuters, kleuters en tieners. Ik ben begonnen met Algemene Dansante Vorming, daarna Streetdance, Musical, Jazz en Modern. Ook heb ik nog een tijd Zumba gegeven. In 2015 heb ik de cursus HipHop Instructor van de Aalo afgerond zodat ik nog beter weet wat ik doe. 

  Kenmerken als docent: ervaren, energiek, gezellig, vrolijk en motiverend

 • Danielle van der Holst

  Demoteams en Hiphop

  Mijn naam is Danielle, 26 jaar oud en ik heb de eer om de toppers van de demoteams van Dansbende les te geven!
   
  Ik geef dansles vanaf mijn 15e en heb in 2015 de dansopleiding Albeda Dans College afgerond. Daarna ben ik meteen lekker aan de slag gegaan als danseres, heb ik door dit werk veel van de wereld mogen zien en daarnaast heb ik ook modeshows gelopen. Daarnaast vind ik ondernemen heel leuk en ben ik een eigen bedrijfje gestart in kleding waar ik graag aan werk. 
   
  Het belangrijkste in mijn lessen is natuurlijk plezier, maar daarnaast ga ik ervoor zorgen dat als je volgend jaar een filmpje van jezelf terug ziet, je ziet dat je veel en veel beter bent geworden. Ik heb er heel veel zin in!