• Ouder Peuterdans

  Ouder peuterdans is een feest! Je kan volop genieten met alle kruipende, springende en zingende peuters én ouders! In deze vrolijke, fantasierijke lessen vol muziek en materialen wordt er gedanst, gespeeld én gezongen. Aan de hand van thema's en verhalen beleven we elke les weer nieuwe dans-avonturen. Een heerlijke les om plezier te maken, in beweging te komen en te genieten van én met jouw peuter!  

  De Ouder Peuterdansles is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

   
 • In maart starten we met een nieuwe 5 weekse cursus!
   
  Groep 1 - Woensdag van 09.45-10.30 uur 
  Groep 2 - Woensdag van 10.45-11.30 uur 
   
  Data: 3, 10,17, 24 en 31 maart* 
  Locatie: Sporthal Houtrust, Laan van poot 22, Den Haag
  Kosten: 45 EUR per cursus (1 peuter en 1 ouder)
  Het is niet mogelijk om bij de peuterdans cursus een proefles te volgen. 
   
  Let op! De ouder peuterdans cursussen zitten snel vol, dus geef je snel op! Opgeven kan door een mail te sturen naar sanne@dansbende.nl
   
   * We gaan er vanuit dat we in maart weer mogen dansen in onze dansstudio, maar we zijn uiteraard afhankelijk van de corona maatregelen. Door je nu op te geven voor de cursus reserveer je een plek voor jou en je peuter. Je hebt dus nog GEEN betalingsverplichting. Pas wanneer we zeker weten of de cursus van start kan gaan, krijg je als deelnemer meer informatie over de betaling.
   
 • Sanne doet het echt ontzettend leuk met de thema's en omgang met de kinderen. Mijn dochter is helemaal in de wolken als we weggaan van de dansles en wil gelijk aan iedereen laten zien wat ze gedaan heeft. Echt een onwijs leuke manier om haar kennis te laten maken met een dansles en met Dansbende.

  Marieke van D.