• Ouder Peuterdans

  Ouder peuterdans is een feest! Je kan volop genieten met alle kruipende, springende en zingende peuters én ouders! In deze vrolijke, fantasierijke lessen vol muziek en materialen wordt er gedanst, gespeeld én gezongen. Aan de hand van thema's en verhalen beleven we elke les weer nieuwe dans-avonturen. Een heerlijke les om plezier te maken, in beweging te komen en te genieten van én met jouw peuter!  

  De Ouder Peuterdansles is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

   
 • Geef je nu op voor de ouder peuterdans cursus in september! 

  In september starten we weer met een 5-weekse cursus. We gaan dansen, springen en zingen. Er zijn maximaal 12 peuters en ouders welkom per cursus. Dus geef je snel op!

  Groep 1: VOL
  Wanneer: woensdagen van 09:30-10:15u
  15,22,29 september en 6, 13 oktober
  Waar: Sporthal Houtrust, laan van poot 22 
  Kosten: 45 euro voor 1 ouder en 1 peuter
  Docent: Sanne Kursten 
   
  Groep 2: VOL
  Wanneer: woensdagen van 10:30-11:15u
  15,22,29 september en 6, 13 oktober
  Waar: Sporthal Houtrust, laan van poot 22 
  Kosten: 45 euro voor 1 ouder en 1 peuter
  Docent: Sanne Kursten 

   

  De cursussen in september zitten vol! Het is daarom nu al mogelijk om je op te geven voor de cursussen na de herfstvakantie. Exacte data wordt later bekend gemaakt!
  Geef je hier op!
   

   

 • Sanne doet het echt ontzettend leuk met de thema's en omgang met de kinderen. Mijn dochter is helemaal in de wolken als we weggaan van de dansles en wil gelijk aan iedereen laten zien wat ze gedaan heeft. Echt een onwijs leuke manier om haar kennis te laten maken met een dansles en met Dansbende.

  Marieke van D.